עוגת שוקולד עם חפיסת שוקולד באמצע שנמסה לתוך העוגה
הדרכה בתמונות:
מכינים עוגת שוקולד טעימה
עושים חריץ לרוחב במרכז העוגה בגודל של 5-6 סמ
פותחים חלקית חבילת שוקולד ומשאירים את העטיפה בצד אחד
ממיסים שוקולד מריר ושופכים בקצה השוקולד הפתוח ללא העטיפה
מחכים שיתקרר- אפשר להקפיא
לאחר שקפא ונוצרה יחידה אחת של שוקולד דוחפים את השוקולד לחריץ שיצרנו במרכז העוגה
שופכים שוקולד מומס נוסף מסביב לתת אפקט של נמס
נותנים לו להישפך לכל דפנות העוגה